Пут Љубави и Преданости – Бакти Марга


Свами Вишвананда је духовни учитељ и светац који помаже људима на путу ка својим божанским пореклом. Његова порука је искрена љубав према божанским ”Бакти”, која је присутна унутар сваког од нас, независно од културне и верске припадности. Свамијева учења обухватају и спајају западну и источну мудрост, хришћанство и хиндуизам, Исуса Христоса и Кришну. Својим једноставним приступом, јасном поруком, шармом и бескрајном љубављу и суосећањем Свами Вишвананда пружа руке свима онима чије срце зајеца за Божанским...
Ширећи поруку љубави Свами обилази разне земље, одржава говоре и манифестације, даје интервјуе и личне благослове. У многим земљама временом су се формирали центри, који омогућују духовна дружења и нуде разне активности.
Главно седиште Свамија Вишвананде је у Немачкој, Шпринген-у. У Шпринген-Центру налази се хиндуистчки храм, дивна православна капела, хотел, као и разне просторије за медитацију.
Свами Вишвананда је више пута посетио Србију, обилазио манастире, давао благослове и интервјуе.

Гонг одсвирао ОМ

Овог лета смо били са духовним братом Адитјом на острву Пашман у Хрватској где смо недељу дана на ”Хармону програм” предавали ОМ Хилинг технику исцељења, медитацију и мудре. Имали смо фину групу од 11 заинтересованих посетиоца, највише из Словеније. Сваког дана смо радили ОМ Хилинг (ко жели више да сазна о томе, може да погледа интернет страницу www.om-healing.org). Једног дана скупили смо се за ОМ Хилинг у надкривеном простору који нам је нудио мало више хлада. Сутрадан смо наставили предавања у нашој предходној просторији. Млади брачни пар који је током нашег боравка на Пашману одржао паралелно радионицу мистичних звукова (гонг, звончићи...) објаснио нам је сутрадан следеће: када су у просторији где смо ми одржали ОМ Хилинг ударили гонг, он је одсвирао ОМ, и то 2 пута. Изненађени тиме само су се значајно погледали. Не само да се ОМ чуо, већ читава атмосфера је била издигнута на виши ниво.
Нама као потврда:) ОМ ХИЛИНГ ДЕЛУЈЕ!
ОМ Хилинг је групна техика исцељења која се користи за индивидуалну и групну добробит, као и за исцељење наше читаве планете. У Србији постоје 3 редовне групе, у Београду, Новом Саду и Зрењанину. За даље информације контактирајте: puruvara@gmail.com

Нема коментара: